+359 884 413 333 office@led-zon.com

БРАНДИНГ НА АВТОМОБИЛИ

Брандиране на автомобили

.

Брандирането на фирмените Ви автомобили е лесен и достъпен начин да стигнете до огромна аудитория, движейки се по пътя вашият автомобил бива забелязван от хиляди потенциални клиенти. Едно от най-големите предимства на този вид реклама освен огромната аудитория е цената, на практика е безплатно,  изключвайки първоначалната инвестиция по изработката. 

Това е начин, Вашият автомобил да изглежда добре и да работи за вас, популяризирайки Вашия бранд и да го прави разпознаваем. 

Ето защо е важно той да изглежда добре изпълнен от професионалисти с висококачествени материали и дизайн.

Можете да изберете различни варианти за брандиране на автомобила ви, плотерно изрязани надписи от полимерно или каст фолио, пълноцветен печат с ламинат върху полимерно фолио за повърхности без големи кривини или каст фолио за такива с големи 3D кривини. Вариант за вашите стъкла е и печат върху перфо фолио. Частично или цялостно обличане на автомобила.

Каквото и да изберете ние ще го изпълним!

 

Ние създаваме идеи !

Познаваме добре пазара, предлагаме модерни, креативни решения за нуждите на вашият бизнес. От дизайна, през конструктивното решение и отпечатване. А монтажа ще осъществим с лекота.

Можем да реализираме национални кампании от всякакъв мащаб, за реални срокове и приемлива цена.

 

БРАНДИНГ НА ВИТРИНИ

ИНТЕРИОРНИ ДЕКОРАЦИИ

Свържете се с Нас, знаем как!